Военен кри любовницата си в гардероб две седмици

17

Британски военнослужещ тайно вкарал любовницата си в авиобазата на Кралския военноморски флот в Йовилтън, графство Съмърсет. Приятелката му е чужденка и той я е държал 2 седмици в гардероба си.

Дамата е била открита, като офицери усетили странен парфюм и разбива вратата на помещението. Гостенката е изведена извън територията на базата, а след това веднага напуснала и страната.

Сътрудникът на авиобазата казва, че познавал жената от 2019 година. Тя била с азиатски произход, но получава нидерландско гражданство. По време на Коледните празници през 2020 година той се срещнал с нея. Тя планувала да се върне обратно след Нова година, но срещнала трудности заради пандемията.

Като се върнал от отпуската си, влюбеният военнослужещ вкарал приятелката си в авиобазата, като я е скрил в багажника на колата си. След това в срок от 2 седмици я е укривал в своята стая.

За да не бъде разкрит, “Ромео” окачил на вратата си табелка “Не влизай, сам ще се погрижа за почистването”. Представител на военноморския флот отхвърли твърденията, че жената е била наета от чуждестранни специални служби.

Опасност от затвор грози обаче военнослужещият, тъй като това е сериозно нарушение на сигурността. През това време неговите колеги започнали шеги, като разлепили постери от шпионски филми.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *