Ето как Кейт Мидълтън беше изненадана от Принц Хари и Меган Маркъл

29

На 9 януари Кейт Мидълтън навърши 39 години. Поради строгите ограничения във Великобритания, тя отбеляза личния си празник със семейството си – принц Уилям и децата си.

Това определено направи празника необичаен и не особено празничен, както е свикнала, но пък за сметка на това един жест я накара да се усмихне отново. Става въпрос за принц Хари и Меган Маркъл, които от година не са се връщали на Острова. Те изпратиха подарък и поздравления за херцогинята на Кеймбридж. Тя останала приятно изненадана от вниманието, тъй като наистина не е било очаквано

По този начин двамата определено заявяват, че нямат намерение да късат с кралското семейство, въпреки коментарите, които определено застават между тях. Принцът и Меган правят плануване на дойдат на 90-годишния рожден ден на кралицата, както и на този на Уилям, който навършва 100 през юни. За юли пък е планирано откриване на статуя на принцеса Даяна, която щеше да навърши 60 години.

Разбира се, тези планове не се изчерпват до тук. Хари и Меган плануват да идва два или три пъти годишно на Острова, но ако ситуацията го позволява.

 

 
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *