Марешки се изказа провокативно за срещата при Радев!

9

Лидерът на “Воля” Веселин Марешки се изказа ефира на Нова телевизия по подов консултациите при Радев във връзка с предстоящите избори. Той зададе провокативен въпрос, който смята за наистина важен-
“Кой му дърпа конците на Румен Радев и му натиска копчетата?” Марешки е убеден,че не говори безсмислени неща, но за него този мандат няма смисъл. На мнение е, че правомощията на Радев не се състоят в това да извършва промени в Изборния кодек, а да насрочи дати на изборите.

Марешки коментира направи коментар и по повод твърдението, че се е обърнал като фурнаджийска лопата относно датата за изборите. „Когато през декември беше обявена датата, знаете какви бяха резултатите от пандемията – много починали, ръст на заразените, затворихме държавата”.

Той още мисли,че е редно да се говори по същество и след е имало затваряне и сега ситуацията е нормална, трябва вота да бъде по-рано, защото най-голямо значение имат здравето и живота на хората. Убеден е, че нивото на разговора е паднало много при държавния глава, но явно е такова по принцип.

Марешки подчерта, че в една подобна изява паднаха маските и всички са видели истинското лице на президента- един нервен човек, който не желае да чуе друго мнение и е свикнал да взима нещо, за са прави нещо.

Явно това е неговият стил”, заключи бизнесменът.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *