Нинова прие нови членoве на БСП във Варна

12

Корнелия Нинова даде електронни карти за членство в БСП на онези, които са новоприето в партията и възстановили статута си на социалисти няколко десетки варненци.
Варна е вторият град след Пловдив, където председателят на БСП лично отправи поздрав на новите и завърнали се в партията, които разполагат с книжки от партиен характер.

Средната възраст на новите партийци във Варна е 25 години. Сред тях са възпитаници на Висшето военно-морско училище със специалност „Корабоводене“, „Корабоплаване“ и Логистика“; специалисти по финанси, международни отношения, информатика и програмиране от Икономическия и Технически университет във Варна.

Бъдещи медици и 30-годишен мъж, завършил е образованието си в Лондон – маркетинг мениджър, но завърнал се да работи да се развива в България, попълват списъка на новопостъпилите социалисти край морето. Възстановилите членството си граждани са си тръгнали от партията преди години в знак на несъгласие с политиката, наложена от предишните председатели на БСП. Десетките последователи на политиките и реформите в партията, провеждани от Нинова, се възползват от шанса да се върнат и да подкрепят лидера и Столетницата.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *