Принц Хари и Меган Маркъл изчезват от очите на света

30

Двойката за последно е публикувала в социалните мрежи на 30 март 2020 година, когато решиха да напуснат кралския двор. С това решение те взеха и друго – да напуснат социалните мрежи.

Херцогът и херцогинята на Съсекс вече нямат актуални профили в социалните мрежи и остава да научава новостите по други канали. По всичко личи, че това е подходът, който са избрали да следват и за в бъдеще.

Основният проблем, с който се сблъска кралската двойка, са неспирните критики по адрес на Меган. Най-голямото място, където могат да се развият подобни коментари са именно социалните мрежи и това е причината кралската двойка да се откаже от тях.

Двойката е категорична, че няма да създава нови профили, с цел да популяризира организацията си Archwell, която е стъпка към новия им живот зад океана.

Това не би било неочаквано, ако до преди година не бяха обявили, че ще продължават да споделят новостите около себе си и след Мегзит.  Очевидно е, че Маркъл, която сама се определи за най-мразеният човек през 2019, заедно с любящия си съпруг, са решили да не плащат висока цена и да присъстват във Facebook и Instagram.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *