Симеонов: Ще изпълним мечтата на Ердоган да гласуват и умрелите

17

Симеонов изказа мнението си за мерките. Той е привърженик на по-строгите мерки и за него няма смисъл учениците да бъдат върнати на 4-ти февруари, а заведенията и кафенетата да останат затворени, предава БНТ.

Също така, той изрази мнението си за масовите протести на заведенията. Според него трябва да има диалог. Спадът в смъртността е постижение и на вижда нищо лошо заведенията да работят до 22:30. За него рискът от отварянето на нощните клубове и т.н. е много по-голям.

Не подмина и мерките. Отбеляза, че има забавяне в изплащането, което означава, че има и слаби звена, но също така бързата реакция е положителна черта, която трябва да се отбележи.

За изборите също изказа мнението си, като смята, че те трябва да са максимално отдалечени. Възрастните хора ще се уплашат, а избирателната активност ще е около 23%. Коментира и липсата от присъствието на ОП при президента. За него това не са били консултации, а повод Радев да се показва по телевизията.

Колкото за гласуването по пощата: “Пълна щуротия!”, тъй като нямало как да се установи дали даденото лице е с този постоянен адрес. И допълни още: „Ще поднесем мечтата на Ердоган на тепсия от Турция да гласуват и умрелите. Не трябва да правим този подарък на Турция, която има експанзионистична политика“.

В допълнение към това той сподели, че намалените секции на 35 в Турция, са били правилно решения и не са позволили да се появи втора турска партия в парламента.

Той даде своя коментар и за предизборните коалиции. За него не е проблем да се коалира с ВМРО, но пък е проблем с Мая Манолова и Отровното трио. Проблем си остава и ниската избирателна активност. Не на последно място, не подмина и президента, като се изказа, че той стимулирал “лумпените от улицата”.

Колкото до закона за енергетиката, той изрази увереност, че най-вероятно ще бъде приет и в залата.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *